Характеристики продукції | АСОРТИМЕНТ ПРОДУКЦІЇ | АСОРТИМЕНТ ПРОДУКЦІЇ |
КОРМОВА КУКУРУДЗА | Вологість | макс. 14,5% |
КОРМОВА КУКУРУДЗА | Натуральна маса | мін. 69.0 кг/гл |
КОРМОВА КУКУРУДЗА | Чужорідні домішки | макс. 2.0% |
КОРМОВА КУКУРУДЗА | Пошкоджене зерно | макс. 5.0% |
КОРМОВА КУКУРУДЗА | Бите зерно | макс. 5.0% |
КОРМОВА КУКУРУДЗА | Наявність ГМО | Без ГМО |
КОРМОВИЙ ЯЧМІНЬ | Вологість | макс. 14.0% |
КОРМОВИЙ ЯЧМІНЬ | Натуральна маса | мін. 62.0 кг/гл |
КОРМОВИЙ ЯЧМІНЬ | Чужорідні домішки | макс. 2.0% |
КОРМОВИЙ ЯЧМІНЬ | Наявність ГМО | Без ГМО |
СОЯ | Вологість | макс. 12.5% |
СОЯ | Вміст олії | мін. 18.5% в чистому вигляді |
СОЯ | Чужорідні домішки | макс. 2.0% |
СОЯ | Білок | мін 35.0% в чистому вигляді |
СОЯ | Наявність ГМО | Без ГМО |
ПШЕНИЦЯ, ВМІСТ БІЛКУ 12,5 | Вологість | макс. 14.0 % |
ПШЕНИЦЯ, ВМІСТ БІЛКУ 12,5 | Натуральна маса | мін. 78.0 кг/гл |
ПШЕНИЦЯ, ВМІСТ БІЛКУ 12,5 | Чужорідні домішки | макс. 2.0% |
ПШЕНИЦЯ, ВМІСТ БІЛКУ 12,5 | Білок | мін. 12.5% (Nx5.7 на основі концентрації сухої речовини) |
ПШЕНИЦЯ, ВМІСТ БІЛКУ 12,5 | Сира клейковина | мін. 25.0% згідно із ISO |
ПШЕНИЦЯ, ВМІСТ БІЛКУ 12,5 | Пошкоджене комахами | макс.1.5% |
ПШЕНИЦЯ, ВМІСТ БІЛКУ 12,5 | W («сила» борошна) | мін. 180 |
ПШЕНИЦЯ, ВМІСТ БІЛКУ 12,5 | Наявність ГМО | Без ГМО |
ПШЕНИЦЯ, ВМІСТ БІЛКУ 11,5 | Вологість | макс.14.0% |
ПШЕНИЦЯ, ВМІСТ БІЛКУ 11,5 | Натуральна маса | мін. 76.0 кг/гл |
ПШЕНИЦЯ, ВМІСТ БІЛКУ 11,5 | Чужорідні домішки | макс.2.0% |
ПШЕНИЦЯ, ВМІСТ БІЛКУ 11,5 | Білок | мін. 11.5% (Nx5.7 на основі концентрації сухої речовини) |
ПШЕНИЦЯ, ВМІСТ БІЛКУ 11,5 | Сира клейковина | мін. 23.0% згідно із ISO |
ПШЕНИЦЯ, ВМІСТ БІЛКУ 11,5 | Пошкоджене комахами | макс.2.0% |
ПШЕНИЦЯ, ВМІСТ БІЛКУ 11,5 | W («сила» борошна) | мін. 150 |
ПШЕНИЦЯ, ВМІСТ БІЛКУ 11,5 | Наявність ГМО | Без ГМО |
КОРМОВА ПШЕНИЦЯ | Вологість | макс.14.0% |
КОРМОВА ПШЕНИЦЯ | Натуральна маса | мін.72.0 кг/гл |
КОРМОВА ПШЕНИЦЯ | Чужорідні домішки | макс.2.0% |
КОРМОВА ПШЕНИЦЯ | Наявність ГМО | Без ГМО |
ПШЕНИЧНЕ БОРОШНО ВИЩОГО ҐАТУНКУ | Вологість | макс. 14.0% |
ВИЩОГО ҐАТУНКУ | Білок | мін. 11.0% |
ПШЕНИЧНЕ БОРОШНО | Глютен | мін. 24% |
ВИЩОГО ҐАТУНКУ | Зольність | макс. 0.55% |
ПШЕНИЧНЕ БОРОШНО | Число падіння | Мін 250 |
ПШЕНИЧНЕ БОРОШНО ПЕРШОГО ҐАТУНКУ | Вологість | макс. 14.5% |
Білок | мін. 10.5% | |
Глютен | мін. 25% | |
Зольність | макс. 0.75% | |
Число падіння | Мін 220 |