Home / Продукти переробки

Продукти переробки

ПРОДУКТИ


ПЕРЕРОБКИ

Україну здавна називають житницею Європи, а самих українців – хліборобами та гречкосіями. Тому вирощування і переробка продуктів рослинництва є традиційним для України напрямком агропромислового комплексу.

Вражаючим фактом є те, що майже половину усіх ґрунтів України становлять чорноземи, тобто найбільш родючі ґрунти у світі. Обсяг українських чорноземів складає одну п’яту частину загальносвітового ресурсу. Родюча земля, сприятливий клімат та надзвичайно високий професіоналізм аграріїв дозволяють щорічно збирати високі врожаї.

Основною зерновою культурою України є озима пшениця, котру головним чином вирощують на території Лісостепу і північних районів Степу. Яра пшениця, друга в Україні культура за обсягами посівних площ, має дещо нижчу врожайність у порівнянні з озимою, а її посіви розміщені здебільшого у степових районах України із більш суворими зимами, де взимку постійний сніговий покрив практично відсутній.

Ячмінь та кукурудза посідають друге та відповідно третє місце за площами посівів.

Такі культури, як просо, рис, соняшник та цукровий буряк перебувають у переліку культурних рослин, що є лідерами за обсягами посівних площ у нашій країні.

Окрім забезпечення внутрішніх потреб українців, значна частина зернових та технічних культур відправляється на експорт за кордон.

Продукти переробки в харчовій промисловості
Сільське господарство, а саме агропромисловий комплекс виробляє основні харчові продукти, а також сировину для роботи харчової промисловості. Від кількості та якості цієї продукції, різноманітності її асортименту прямо залежить здоров’я, працездатність і настрій людини.

Продукти переробки у тваринництві
Продукти переробки широко використовуються у тваринництві. Нині у зв’язку із затребуваністю екологічної та «здорової» продукції та через чесну конкуренцію все більше окремих фермерів і фермерських господарств переходять на корисні кормові додатки із побічних продуктів переробки рослинної сировини.

Дуже поширеним елементом в раціоні тварин є кормове борошно з пшениці. Його виготовляють шляхом перемелювання неочищеного, тобто цільного пшеничного зерна.

Із сої, кукурудзи та соняшнику виробляють цінний кормовий додаток — жом. Він є джерелом білків, мікроелементів, вітамінів групи В і Е. Такий корм забезпечить тварин широким спектром речовин, що стимулюють їх швидкий ріст та робить їх здоровими і витривалими до хвороб.

Шріт — це твердий залишок насіння олійних культур після вилучення з нього олії екстракційним способом або після екстрагування олій розчинниками. Оскільки шріт використовується для виготовлення високоякісних кормів, то оцінюється він за вмістом цінних речовин, перш за все – протеїну та жирів.

Найпопулярнішим продуктом даного типу є високобілковий соєвий шріт. Його річне виробництво у світі досягає 130 мільйонів тон. Основними покупцями соєвого шроту є країни Європи та Південно-Східної Азії.

Цікаво, що за обсягами виробництва соняшникового шроту Україна входить в трійку лідерів разом з Аргентиною та Росією, на ці країни припадає понад 40 процентів світового виробництва.

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
ВЕЛ ТРЕЙДИНГ
01021, Украина, г. Киев, ул. Институтская, 19Б
+38 (044) 373-68-67
Спасибо. Мы свяжемся с вами как можно скорее.
COMPANY NAME
CONTACT US
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio putonius mudako empero brutto populius giten facilisis cursus turpis balocus tredium todo.
Thank You. We will contact you as soon as possible.